Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen söker...

31 JAN 2022 15:58
... personer till funktionerna klubbreseansvarig och till valberedningen för kommande verksamhetsår. Välkommen att höra av dig om du vill göra in insats!
  • Skapad: 31 JAN 2022 15:58

På årsmötet 23 februari skulle vi vilja välja en (eller kanske 2?) personer som tar ett övergripande ansvar för bokningar till klubbresor. Klubbresor är de resor som hela föreningen är inbjuden till (t ex Måsen, 10MILA, Jukola, Halikko m fl arr). Vad som är en klubbresa framgår i verksamhetsplanen.

Den nya funktionen klubbreseansvarig innebär att inför en resa göra en enkel budget i dialog med styrelsen, prelboka boende, i förekommande fall resa, skapa anmälan i Eventor och kommunicera ut i föreningen. Och att sammanställa och spara dokumentation efteråt, för att underlätta för kommande arrangemang. Allt med stöd av och i dialog med styrelsen, förstås. Ansvaret för en resa kan med fördel delegeras, men viktigt är att klubbreseansvarig har koll på helheten.

Vidare behöver vi 2-3 personer till valberedningen inför nästa verksamhetsår. Vi vill gärna ha en blandad valberedning som speglar föreningen.

Valberedningens uppgift är att senast 4 veckor före årsmötet göra ett underlag till årsmötet med förslag på namn till styrelseposter och medlemmar till kommittéer och andra funktioner. I första hand gäller det att fråga vilka som sitter kvar, och att tillfråga påtänkta kandidater där nyval behövs.

För att underlätta arbetet kan valberedning och styrelse ha ett möte (okt/nov) där kommande vakanser gås igenom och kandidater kan föreslås, och därefter tillfrågas.

En beskrivning av båda uppdragen hittar du här.

Välkommen att höra av dig till någon i styrelsen om du är intresserad av att hjälpa till med något av dessa uppdrag!

Skribent: Ulrika Axell
E-post: This is a mailto link

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde