Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan och anmälan till Nyköpingshelgen, 25-27 mars

27 FEB 2022 14:38
Äntligen kan vi åka på läger igen och vi drar igång vårsäsongen genom att åka till Nyköping. Läs mer här och anmäl dig genast, men senast 9/3!
  • Uppdaterad: 27 FEB 2022 14:38

Vårsäsongen drar igång på allvar helgen 25-27 mars med orienteringar och övernattning strax utanför Nyköping. Vuxna så väl som ungdomar är välkomna att delta.

Vårtrippeln inleds med Nyköpingsnatten, en enmansstafett i nattorientering, på fredagen och följs sedan av Nyköpingsorienteringen, en klassisk långdistans, på lördagen och avslutas med Måsenstafetten på söndagen. Vill du inte springa nattävlingen på fredagen går det naturligtvis bra att åka med ner på fredagen ändå, alternativt ansluta på lördagen. 

Boende med självhushåll är bokat för 25 personer Lasätter gård

Kostnad: Som deltagare betalar du preliminärt ca 450 kr för boende, utöver det så tillkommer matkostnader och resekostnader. Klubben betalar tävlingsavgiften för ungdomar och juniorer samt för de vuxna (från 21 år) som betalat tävlinglicensen. Klubben subventionerar även boendet till viss del. 

Anmälan: Senast den 9 mars, efter detta datum är anmälan bindande. Du anmäler dig i Eventor, via denna länk: Anmälan boende, Nyköpingshelgen.

Observera:
Du anmäler dig själv till Nyköpingsnatten och lördagens långdistans i Eventor (kontakta ledare i ungdoms-, junior- eller vuxengruppen om du behöver hjälp). 

Om du vill springa Måsenstafetten anmäler du dig till UK (uttagningskommittén). Det gör du i Eventor via denna länk: Anmälan Måsenstafetten.

Ett av Enskedes lag i Måsenstafetten 2019.

Skribent: Therese Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde