Hoppa till sidans innehåll

IFK Enskede arrangerar nationell tävling den 22 april 2019 - tack till alla funktionärer!

22 APR 2019 09:39
Annandag påsk arrangerar vi en nationell tävling med UP-klasser vid Svartbäckens skola i Haninge.
  • Uppdaterad: 22 APR 2019 20:30

Hej på er alla Enskedeiter som var med och arrangerade dagens tävling.

Stort tack till alla som var med och jobbade. Ett mindre antal klubbmedlemmar har lagt ner ett omfattande arbete för att få till arrangemanget, men idag också tack vare den nödvändiga hjälpen från alla andra gick vi i mål med arrangemanget. Som vanligt vid Enskedes arrangemang var vi kvar ett gäng som effektivt knöt ihop säcken. Vid sextontiden var också kontrollerna inhämtade - ett hundra stycken! Mats Larssson satt i solen som till sist visade sig och gjorde enheterna klara - en del lånade och en del egna.

Antalet tävlande landade över 900 stycken vilket vi får vara nöjda med.

Än en gång stort tack för en gedigen insats!

Pelle Bengtsson, Tävlingsledare

 

Påminnelse! Endast några få har svarat på denna uppmaning. Uppmanar er alla som kan hjälpa till att snarast höra av er. Idagsläget är vi för få för att genomföra arrangemanget. Så hjälp oss med planeringen och mejla This is a mailto link och berätta vad du kan bidra med. Tävlingsarrangemangen är viktiga för vår idrott och föreningens ekonomi./Tävlingsledare Pelle Bengtsson

 

Lokaler – gymnastiksal och uteomklädningsrum är bokade och banläggningen är i full gång. Banläggare är Janne Frödin och Fredrik Hedin. Tävlingsadministration håller Mats Larsson i och nu behöver vi ett antal ytterligare ansvariga med medhjälpare.

Så boka denna dag i påsken och hör av dig till Pelle Bengtsson, så försöker vi hitta en lämplig arbetsuppgift. Ni kan även önska utifrån kompetens och intresse. Vi behöver arenaansvarig, parkeringsansvarig, markaansvarig, ansvarig för barnpassning och miniknat, målchef, resultatansvarig, direktanmälan, kontrollutsättare, provlöpare, ha koll på ”första hjälpen”, startpersonal, tävlingsadministratörer med flera samt bidrag till markan och bidrag till priser.

Ni når tävlingsledare på e-post This is a mailto link och hör av er snarast.

Skribent: Pelle Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

 

sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde