Hoppa till sidans innehåll

Hälsning från styrelsen

15 DEC 2020 23:07
  • Skapad: 15 DEC 2020 23:07

I början av december var det dags för styrelsemöte igen, nummer 6 av de 7 ordinarie möten som planerats för det här verksamhetsåret. Vi i styrelsen kan konstatera att ett verksamhetsår går fort! Vi har redan börjat planera för nästa årsmöte, som blir 21 februari 2021.

På varje möte går styrelsen igenom ekonomin, aktuella frågor och reviderar den verksamhetsplan som är resultatet av den årliga  planeringsdagen, och som innehåller alla föreningens aktiviteter och arrangemang. I år har det dessutom blivit några extra möten under våren för att diskutera coronarelaterade frågor. Och våra möten har vi hållit digitalt, så klart.

Under Styrelseprotokoll och dokument kan du läsa mötesprotokollen.

Och om du undrar vilka det var nu igen som valdes till styrelse för snart ett år sen, så hittar du en presentation av oss här.

I kalendern ser ni nu även det nya datumet för den framskjutna planeringsdagen: 24 januari kl 14, och som kommer att ske i digital form. Välkomna att vara med då och planera för verksamhet och budget inför 2021.

Styrelsen har också tagit fram en enkel presentationsfolder om IFK Enskedes verksamhet, att dela med t ex nya medlemmar, föräldrar, naturpassköpare m fl. Den hittar du här.

Vi önskar alla en God jul och ett Gott nytt år, och glöm inte att delta i Skinkloppet Virtual!

Skribent: Ulrika Axell
E-post: This is a mailto link

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde