Hoppa till sidans innehåll

Dags att betala medlemsavgiften

31 DEC 2020 13:11
  • Skapad: 31 DEC 2020 13:11

Dags att betala medlemsavgiften – höjd avgift för 2021

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2021. På årsmötet i februari 2020 beslutades att avgifterna skulle höjas. De nya avgifterna är enligt nedan:

Medlemsavgift enskild 500kr
Medlemsavgift familj 1200kr
Medlemsavgift Stödmedlem 250kr
Tävlingslicens (från 21 år, oförändrad) 400kr

Medlemsavgift

Enligt föreningens stadgar ska medlemsavgiften betalas senast den 1 juli. En medlem som inte har betalat medlemsavgift för två på varandra följande verksamhetsår får anses ha begärt sitt utträde ur föreningen.

Välj den medlemsavgift som passar din situation (enskild, familj eller stödmedlem).

  • För Familjeavgift gäller att man är skriven på samma adress.
  • Stödmedlem är nytt för i år och gäller för personer som inte själva är aktiva i verksamheten (tävlingar, träningar osv), men ändå vill följa och bidra till föreningen samt delta i föreningens sociala aktiviteter.

Tävlingskostnader och tävlingslicens

För aktiva medlemmar som är 21 år och äldre har vi tävlingslicens. Det är en avgift som man betalar för att sedan tävla subventionerat under året. Då en start på en normal tävling kostar 120-150kr för vuxna, kan man säga att om man springer mer än 3-4 tävlingar på ett år så lönar det sig att betala licensen. Betalar man inte licensen får man en faktura i efterhand på startavgifterna för de tävlingar man deltagit vid (gäller ej stafetter).

Orienteringen har på senare år hittat nya former och även anmälningsavgifterna varierar mer. Därför har styrelsen beslutat om ett maxtak till nuvarande licens. Det innebär att man på tävlingar (SM-discipliner undantaget) där startavgiften är högre än 150kr, får man bekosta avgiften utöver 150kr själv.

Att anmäla sig och sedan inte starta får man alltid bekosta själv. Också om man anmäler sig efter ordinarie anmälningstid (då det blir en högre kostnad) får man betala skillnaden mellan ordinarie avgift och efteranmälningsavgiften själv. Detta faktureras också i efterhand. Tävlingslicensen ska vara betald innan 1 maj.

Ungdomar och juniorer (under 21 år) tävlar gratis. Men för att undvika att man anmäler sig och sedan inte kommer till start gäller detta bara upp till 5 tillfällen. Ej start utöver dessa tillfällen kommer att faktureras i efterhand.

Alla avgifter betalas till Plusgiro 601857-6, ange typ av avgift och namn för den det avser. Ett utskick kommer från IdrottOnline med en påminnelse inom kort.

Skribent: Martina Sundberg
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

 

sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde