Hoppa till sidans innehåll

Aktiviteter den närmaste tiden

18 MAR 2020 10:21
Det är en tid av motsägelsefulla besked. Klubben försöker ha en hållning som bibehåller vår sunda verksamhet och som är förnuftig och rimlig. Har du missat föregående nyhet om klubbens hållning i virusfrågan bör du läsa den först.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 10:21

Våra träningar kommer att rulla på med vissa förändringar men även tillägg! Mitt i all handtvättning vill vi ju träffas och träna orientering. Att röra sig ute i skog och mark är en av de vettigaste sysselsättningarna just nu och det finns tydliga tecken på att allt fler - även medelsvenssons- söker sig ut.

Torsdagar: Vi ställer in verksamheten i Tallkrogens skola de gånger som är kvar (2 st), liksom teoripassen för de som haft sådana. Samtliga träningsgrupper samlas utanför Oppunda kl 18 och vi tränar ute.

Hemma Hos-träningarna på onsdagarna för 15+ ställs in resterande gånger (2 st).

Tisdagar: Nästa vecka är den sista då man kan välja intervaller i Hökarängen eller teknikträning. Vill man träna teknik en annan dag går det dock att köra båda. Se kalendern för mer info samt denna nyhet.


För alla aktiva i åldrarna 15+ kommer de två följande helgerna att se ut som nedan. Klubbens 10mila-träningsdag den 21 mars ställs in liksom hela tävlingsresan till Nyköping (Vårtrippeln) den 27-29 mars. Istället vankas följande mumsiga anrättning i klubbens regi:

21 mars - långpass från Oppunda kl 14.00

22 mars - sprintintervaller, Tantolunden kl 15.00. Samlingsplats. 6 slingor med gemensam start och ca 2 min vila. OBS! Utmärkt aktivitet även för yngre grupper!

28 mars - "Grönköpingsorienteringen" kl 14.00. Vi ersätter Nyköpingsorienteringen med ett långpass på annan plats än Oppunda. Info kommer.

29 mars - "Gåsenstafetten". Vi sörjer den inställda Måsenstafetten med en egen stafetträning i Svartviksskogen. Samling här kl 14.00.

Välkomna att ha kul tillsammans och utveckla vår orientering!

Skribent: Per Forsberg
E-post: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde