Hoppa till sidans innehåll

Läger och tävlingsresor


Följande är exempel på vad som nästan alltid händer varje år. Det kan dock tillkomma läger och tävlingsresor som inte finns med här.

För aktuell info om aktuella läger- och tävlingsresor, se Aktivitetsinfo för respektive träningsgrupp som du hittar på startsidan.

Dagläger

En helgdag i mars och september ordnar vi en träningsdag med ett orienteringspass på förmiddagen och ett på eftermiddagen på en karta som inte ligger vid klubblokalen

Vårläger

En eller ett par gånger under mars april åker vi på tävlings- och/eller träningsläger 2-4 nätter i annorlunda terräng inom Sverige

Sommarlägret

I slutet på maj arrangerar Stockholms Orienteringsförbund i samarbete med olika klubbar ett tältläger fredag-söndag med träning, lekar, roliga tävlingar och mycket social samvaro för ungdomar upp till och med 16 år.

Tävlingsresa i maj-juni

Någon helg i maj eller juni när det är vårstoppsperiod i Stockholm åker vi för att springa tävlingar i något annat distrikt och för att ha det trevligt och hänga tillsammans.

O-ringen

Många av oss åker gärna på O-ringen som är en fantastisk sommarupplevelse i slutet av juli. Klubben arrangerar dock inga gemensamma resor och boenden.

Stockholms OFs utvecklingsläger på distriktsnivå

För ungdomar i åldrarna 11-16 ordnas kvalitativa och sociala läger tillsammans med ungdomar från hela distriktet. När man är 12 och 14 är lägren vid Domarudden i närheten av Åkersberga med två övernattningar. För ungdomar som är 15-16 är lägren på olika ställen i Sverige. Man får information om och anmäler sig till lägren genom klubbens ungdomsledare.

Daladubbeln

Det är en lagtävling för tvåmannalag med en stafett och en patrulltävling (båda tillsammans på en lite längre bana) i helg i oktober. Det ingår också att man klär ut sig och priser delas ut till bästa utklädnad.

Uppdaterad: 22 NOV 2018 15:31 Skribent: Per Forsberg
E-post: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde