Välkommen till IFK Enskedes ungdomssida!

Här nedan listas nyheter från ungdomsverksamheten. Använd menyerna ovan för att hitta information om verksamheten, om ledarna med kontaktinfo samt reportage från aktiviteter vi genomfört tillsammans! Till höger ser du aktuellt program för de olika ungdomsgrupperna. Håll gärna ett öga på innehållet i rubriken "Aktuellt". Där listas de aktiviteter klubben arrangerar och du kan ofta anmäla dig här direkt på hemsidan. För anmälan behöver du dock en inloggning. Denna fungerar också för inloggning i orienteringens administrativa system Eventor där man kan anmäla sig till tävlingar. Se sidopanelen till höger om hur du får tag på dina inloggningsuppgifter.

 


4

Klädbytar- och försäljningskväll 31/8 2017

31 aug 2017

Hej alla glada orienterare!

Vi hoppas alla har njutit av sommaren och nu är redo för en höst fylld med orientering.
Terminen vill vi gärna kicka igång med en trevlig kväll tillsammans i lokalen på
Oppundavägen den 31/8.

Klicka på rubriken för mer info.

 

3

Klubbmästerskap medeldistans

15 aug 2017

Klubbmästerskapet i medeldistans/jakt arrangeras av Skogsluffarnas OK och kommer preliminärt vara vid Strålsjöns badplats i Älta. Anmälan via Eventor.

1

Skaffa din egen Sportident-bricka!

För dig som ännu inte skaffat en Sportidentbricka. Se hit! Klicka här för att komma till Sportidents nätbutik. För yngre ungdomar räcker SI-Card 8 med 30 stämplingar ganska långt. Men det finns också flashigare modeller på sportident.se!

SI-Card 8

1

Sommarträning 2017

Är du hemma i sommar bör du hålla igång med orienteringsaktiviteter!