Vision och värdegrund

Vision

En livskraftig förening med stark samhörighet och trivsel, som också ger möjlighet för den som vill satsa på tävlingsverksamhet.

Värdegrund

Glädje – man har roligt i det man gör, glädje i umgänget – inte bara i träning, erkännande och uppskattning, skapa mervärde kring det vi gör – våra mötespunkter, gruppkänsla.

Lojalitet – ställa upp i med och motgång, jag tillför klubben något, ingen lämnas ”i skogen”, ”tråkiga” uppgifter utförs med ”positivt tänkande”, ekonomiskt ansvar mot föreningen, delta i föreningens arbete – ställa upp efter förmåga, klubbkompisar – stödjer och uppmuntrar.

Engagemang – deltagande i träning/tävling/arrangemang, erbjuder sig att göra saker för klubben, skapa förutsättningen – släppa fram (ungdomar), satsa på utbildning, erkännande, uppskattning.

Kvalitét – hellre en bra utförd uppgift än många halvdana, genomtänkta träningar, kontinuerlig verksamhet för alla nivåer, det vi tar på oss gör vi med kvalité, kvalité är att förenkla.

Uppdaterad: 07 JAN 2021 09:15 Skribent: Per Forsberg

sociala medier