Hoppa till sidans innehåll

Styrelse och revisorer


Styrelseordförande: Pelle Bengtsson 

Sekreterare: Ulrika Axell

Kassör: Martina Sundberg

Ledamot: Therese Sjöberg

Ledamot: Fredrik Hedin

Ledamot: Nils Forsberg Rundström

Ledamot: Tobias Lundberg

Suppleant: Martin Ahlström

Suppleant: Nina Atterlöf

 

Sammankallande revisor: Jan Frödin

Revisor: Pär Hedlund

Den nya styrelsen som valdes på årsmötet 21 februari består både av gamla rävar och några rookies och här kommer några korta rader om vilka vi är:

Pelle Bengtsson, orienterare sen barnsben har varit ordförande i 15 år. Pelle har bland annat varit aktiv i klubben som ungdomsledare och har även varit tävlingsledare på ett antal tävlingar. Och mycket annat.

Ulrika Axell är klubbens sekreterare. Hon drogs så sakteliga med ut i skogen när sonen började orientera för ca 8 år sen och springer nu tävlingar på egen hand med blandat resultat. Hon har även hunnit med att hjälpa till som funktionär på flera av klubbens tävlingar och klubbdagar.

Martina Sundberg, vår rutinerade kassör, föddes in i klubben och har tränat och tävlat mycket med likaså erfarna styrelseledamoten Therese Sjöberg. Tillsammans har de samlat massor av år i styrelsen och har även ett antal år på nackarna som ungdomsledare. Martina representerar även klubben i 10MILA-styrelsen medan Therese ofta återfinns i markan vid våra tävlingar. 

Även ledamoten Fredrik Hedin är en gammal styrelseräv samt är även aktiv som bland annat banläggare för klubben.  Fredrik är också  medlem i arrangemangskommittén. Nils Forsberg Rundström och Tobias Lundberg är nyinvalda ledamöter i styrelsen. Nils är styrelsens yngsta ledamot som är uppvuxen i en orienterarfamilj och orienterat sen barnsben. Han har stenkoll koll på vad som är viktigt för våra juniorer och ungdomar. Tobias är ungdomsledare och gillar umgänge, naturvistelse och motion och är glad över att nyligen upptäckt orientering där allt samlas.  

Nina Atterlöf är suppleant i styrelsen och har barn i ungdomsverksamheten. Hon är ungdomsledare och hänger gärna med ut i skogen när barnen och ungdomarna tränar. Hon har också ett finger med i planerandet av klubbens 100-årsjubileum. Även vår nyvalde suppleant Martin Ahlström, som började med orientering i början av 2000-talet, är ungdomsledare med barn i verksamheten. Han är intresserad av tunga fordon och grillar hellre maten än kokar den.

Tillsammans utgör vi IFK Enskedes styrelse 2021!

Vi hoppas att vårt arbete ska bidra till att dra klubben i den riktning som beslutats på årsmötet och planeringsdagen. Har du frågor, förbättringsförslag eller synpunkter? Tveka inte att höra av dig till någon av oss i styrelsen!

Pelle

Martina

Ulrika

Therese

Fredrik

Tobias Lundberg

Tobias


Nils

Martin

Nina

 

Uppdaterad: 24 FEB 2021 14:46 Skribent: Per Forsberg
E-post: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde