Styrelse och revisorer

Suppleant: Pelle Blom

Sammankallande revisor: Jan Frödin

Revisor: Pär Hedlund

Den nya styrelsen som valdes på årsmötet 23 februari 2022 består både av gamla rävar och några rookies och här kommer några korta rader om vilka vi är:

Pelle Bengtsson, orienterare sen barnsben har varit ordförande i 15 år. Pelle har bland annat varit aktiv i klubben som ungdomsledare och har även varit tävlingsledare på ett antal tävlingar. Och mycket annat.

Ulrika Axell är klubbens sekreterare. Hon drogs så sakteliga med ut i skogen när sonen började orientera för ca 8 år sen och springer nu tävlingar på egen hand med blandat resultat. Hon har även hunnit med att hjälpa till som funktionär på flera av klubbens tävlingar och klubbdagar.

Martina Sundberg, vår rutinerade kassör, föddes in i klubben och har tränat och tävlat mycket med likaså erfarna styrelseledamoten Therese Sjöberg. Tillsammans har de samlat massor av år i styrelsen och har även ett antal år på nackarna som ungdomsledare. Martina representerar även klubben i egenskap av ordförande i 10MILA-styrelsen medan Therese ofta återfinns i markan vid våra tävlingar.

Även ledamoten Fredrik Hedin är en gammal styrelseräv samt är även aktiv som bland annat banläggare för klubben.  Fredrik är också  medlem i arrangemangskommittén. Nils Forsberg Rundström och Tobias Lundberg är nyinvalda ledamöter i styrelsen sen 2021. Nils är styrelsens yngsta ledamot som är uppvuxen i en orienterarfamilj och har orienterat sen barnsben. Han har stenkoll koll på vad som är viktigt för våra juniorer och ungdomar. Tobias är ungdomsledare och gillar umgänge, naturvistelse och motion och är glad över att nyligen upptäckt orientering där allt samlas.

Nina Atterlöf är suppleant i styrelsen och har barn i ungdomsverksamheten. Hon är ungdomsledare och hänger gärna med ut i skogen när barnen och ungdomarna tränar. Hon har också ett finger med i planerandet av klubbens 100-årsjubileum. Även vår andre suppleant Martin Ahlström, som började med orientering i början av 2000-talet, är ungdomsledare med barn i verksamheten. Han är intresserad av tunga fordon och grillar hellre maten än kokar den. Årets nytillskott i styrelsen är vår tredje suppleant Pelle Blom. Även han kom till Enskede som förälder men har nu själv hittat både ut i skogen och in bland våra arrangemang.

Tillsammans utgör vi IFK Enskedes styrelse 2022!

Vi hoppas att vårt arbete ska bidra till att dra klubben i den riktning som beslutats på årsmötet och planeringsdagen. Har du frågor, förbättringsförslag eller synpunkter? Tveka inte att höra av dig till någon av oss i styrelsen!

Pelle Bengtsson

Martina Sundberg