Styrelse och revisorer

Suppleant: Nina Atterlöf

Sammankallande revisor: Jan Frödin

Revisor: Pär Hedlund

Den nya styrelsen som valdes på årsmötet 16 februari består både av gamla rävar och några rookies och här kommer några korta rader om vilka vi är:

Pelle Bengtsson, orienterare sen barnsben har varit ordförande i 14 år. Pelle har bland annat varit aktiv i klubben som ungdomsledare och har även varit tävlingsledare på ett antal tävlingar. Och mycket annat.

Ulrika Axell är klubbens nya sekreterare. Hon drogs så sakteliga med ut i skogen när sonen började orientera för ca 8 år sen och springer nu tävlingar på egen hand med blandat resultat. Hon har även hunnit med att hjälpa till som funktionär på flera av klubbens tävlingar och klubbdagar.

Martina Sundberg, vår rutinerade  kassör, föddes in i klubben och har tränat och tävlat mycket med likaså erfarna styrelseledamoten Therese Sjöberg. Tillsammans har de samlat massor av år i styrelsen och även ett antal år på nackarna som ungdomsledare. Martina representerar även klubben i 10MILA-styrelsen medan Therese ofta återfinns i markan vid våra tävlingar.

Ledamöterna Christopher Lindqvist och Patric de Boussard påbörjade sina orienteringskarriärer i klubbar norr om stan (Solna och Sundbyberg) innan de kom till Enskede på 90-talet. Båda har varit ungdomsledare, för Christophers del för ett antal år sedan medan Patric är aktiv ungdomsledare just nu. Även ledamoten Fredrik Hedin är en gammal styrelseräv samt är även aktiv som bland annat banläggare för klubben.  Fredrik är också  medlem i arrangemangskommittén.

Mats Larsson, styrelsesuppleant, sprang sin första tävling 1969 och är numera  klubbens okrönte mästare på att sköta tävlingsadministrationen på våra tävlingar. Vår andra, nyvalda, suppleant  Nina Atterlöf har barn i ungdomsverksamheten och hänger gärna med ut i skogen när barnen och ungdomarna tränar. Rätt som det är har nog Nina ett finger med i planerandet av klubbens kommande jubileum också.

Tillsammans utgör vi IFK Enskedes styrelse 2020!

Vi hoppas att vårt arbete ska bidra till att dra klubben i den ritning som beslutats på årsmötet och planeringsdagen. Har du frågor, förbättringsförslag eller synpunkter? Tveka inte att höra av dig till någon av oss i styrelsen!

Pelle

Martina