Hoppa till sidans innehåll

Börja orientera!


Vad kul det är att du hittat hit till oss i IFK Enskede. Det som förenar oss som samlas kring den här webplatsen är att vi tycker orientering är något av det bästa som finns i livet. Därför tycker vi att det inte är mer än rätt att du ska få chansen att prova på orientering du också.

Vi tränar från vår klubblokal på Oppundavägen 21 i Svedmyra varje tisdag och torsdag ca kl 18-ca 19.30. Det finns två huvudsakliga perioder under året:

Vinterhalvåret (ungefär höstlov-påsk): Tisdagar: åldersgrupp 11-: löpträning från klubblokalen. Torsdagar: åldersgrupp -10 år: gympa i Tallkrogens övre gympasal kl 18-19. Åldersgrupp 11-: teori i klubblokalen 18-19 och därefter gympa i Tallkrogens övre gympasal 19-20.

Vår och höst (ej under sommarlovet): tisdagar: åldersgrupp 11-: teknikträning på karta i skog på olika platser i södra Stockholm från kl 18. Info på hemsidan. Torsdagar: Orienteringsträning i skogen från lokalen. Dessutom tävlar vi på helgerna under denna period. Det informerar vi mer om när vi ses!

Läs mer här.

Välkommen att kontakta oss - oavsett ålder!

IFK Enskede Ungdom: This is a mailto link

Vuxenkommittén (fd Bredd och Motion) (vuxna och vuxna nybörjare): Ulrika Axell This is a mailto link

Uppdaterad: 22 JUN 2018 21:21 Skribent: Per Forsberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde