Planeringsmöte i klubblokalen den 26/11 kl.12.30 - tidigare för de som vill träna och äta lunch

26 nov 2017

Nu är det dags att planera nästa års verksamhet! Vi ses i klubblokalen.

De som vill träna innan lunch och planeringsmötet samlas ombytta och klara utanför klubblokalen 10.00. Vi delar in oss i grupper och kör ett pass i Majroskogen/Högdalstoppen/Hökarängsskogen allt efter tycke och smak. Skor med ståldubb är att föredra. Ta gärna med karta! Efter träningen äter vi lunch i klubblokalen och planeringsmötet börjar sedan kl.12.30 och håller på till 16.00. Tider för dagen: 10.00-11.30 Träning för de som vill 11.30-12.30 Lunch 12.30-16.00 Planeringsmöte /Vi ses

Kommentarer

  • #1
  • av Mona
  • 2017-10-17 12:43

  Var ska vi vara???

 • Oppunda, mer info kommer inom kort!

 • Då börjar det bli dags att anmäla sig, i alla fall om man vill ha lunch. Det saknas representanter från Informationskommittén, Ungdomskommittén, Utbildningskommittén och Trivselkommittén. Och även ganska många medlemmar utan kommittétillhörighet :) . Kom och var med och påverka!

 • Jag kommer efter lunch.

  Kommentaren redigerad 2017-11-22 16:06
 • Är det några som ska träna kl.10?
  Christopher som håller i träningen har ingen nyckel, om jag eller någon annan ska låsa upp!
  Är själv förkyld, men tänkte försöka kånka in en bokhylla om vädret tillåter att köra med öppen bakdörr.
  Lyfthjälp kommer behövas ☺

 • Jag kommer inte på planeringen eftersom jag ska flyga till USA imorgon, men jag skulle vilja att ni diskuterar naturpasset 2018.
  Det naturpass vi arrangerade i 2017 blev ett fiasko med bara 14 sålda paket och negativt ekonomiskt resultat.
  Det fanns flera anledningar till detta:
  1. Vi var sent ute med att registrera område så vi kom inte med i STOFs broschyr. Detta berodde mycket på att ingen på kommunen ville vara ansvarig för att godkänna naturpasset runt Högdalstoppen.
  2. Vi hade väldigt begränsad marknadsföring, endast några affischer och en blänkare på hemsidan.
  3. Vi hade kort tidsperiod för naturpasset och stängde arrangemanget 30 juni.
  4. Vi fick köpa in mycket nytt materiel, t.ex. skärmar, klistermärken, trästolpar, mappar, kartor, kuvert, frimärken m.m.
  5. Man kunde endast köpa via nätet. Det var ingen affär som sålde våra paket.

  Fortsättning i nästa inlägg eftersom jag nådde max antal tecken här...


 • Frågan är nu om vi ska arrangera igen 2018 och vad vi kan göra bättre?
  Vi har nu materiel inköpt och borde kunna göra ett positivt resultat om vi säljer 10 naturpass eller fler. Min första tanke är att vi borde arrangera i Ågesta istället för Högdalen. Då har vi inte samma licensavgift per karta. Sen borde vi förlänga perioden då vi har kontroller ute. Detta kräver dock att vi har något schema med ansvariga under hela perioden. I år stängde vi naturpasset när jag gick på semester eftersom jag då inte kunde skicka kartor eller ersätta försvunna kontroller med kort varsel. Vill vi fortsätta över perioden juli-augusti måste vi ha en lista med ansvariga för varje vecka under denna period.
  Ska vi sälja via någon affär? Är någon intresserad om vi bara säljer 14st?

 • Kommer tyvärr inte att kunna vara med idag på grund av vinterkräksjuka. För er som inte vet betyder det sjukhuset med dropp för Jon. Jag hoppas någon kan föra ungdomsverksamhetens talan. Har inte planerat nåt vidlyftigt mer än sedvanlig övernattning i lokalen första helgen i februari och att vi vill ha minst ett ungdomslag på 10-mila. Gärna en tävlingsresa i maj. Hoppas också på nåt dagläget i mars men det har vi inte talat ihop oss om. StOFs ungdomsprogram ligger på hemsidan under ungdomsfliken. Sommarlägret vill vi vara med på.

 • Stackarn, hoppas han kryar på sig fort

Kommentera

Se vår policy för inlägg och kommentarer innan skickar ditt inlägg.