Meddelande från kassören - Medlemsavgifter 2018

13 - 31 jan 2018

Här kommer lite information angående medlemsavgiften för 2018 och hur man betalar den.

 

Medlemsavgift

Avgiften för 2018 är 400kr för enskild medlem eller 1000kr för en familj. Vi kommer även i år att skicka ut en påminnelse att betala avgiften via IdrottenOnline, något vi testade förra året och som fungerade väl. Men det går lika bra att betala när du läser detta :) Se gärna till att din mailadress i Idrotten Online är uppdaterad. (Jag har samma inloggningsuppgifter till IOL som till Eventor).

 

Tävlingslicens

I IFK Enskede så tävlar man gratis som ungdom och junior (t o m 20 år). Från och med 21 år springer man tävlingar subventionerat om man betalar tävlingslicensen, som är 400kr. Springer man fler än tre tävlingar på ett år så har man ”använt upp” licensen och därefter blir tävlandet gratis. Väljer man att inte betala licensen så får man stå för sina tävlingskostnader själv (de blir fakturerade två ggr per år), vilket kan vara lämpligt om man springer 3 eller färre tävlingar på ett år.

Medlemsavgiften och tävlingslicensen betalas till IFK Enskedes Plusgiro 60 18 57-6, ange namn och vad avgiften avser i meddelandet.

Hälsar Kassören Martina

 

Kommentarer

  • #1
  • av Fredric Höglind
  • 2018-01-16 22:57

  Om man springer Öppna klasser och inte "tävlingsklass". Ska man även då ha tävlingslicens? Omfattar de 400 kr även dessa löpare?
  hälsningar Fredric

 • Hej Fredrik,
  Det gäller även öppen klass, så oavsett om du springer i tävlingsklass eller öppna klasser så tjänar du på att betala licensen om du planerar att springa mer än 3 tävlingar. Startavgiften för öppna banor skiljer sig väldigt sällan mot startavgiften i tävlingsklass.

Kommentera

Se vår policy för inlägg och kommentarer innan skickar ditt inlägg.