Hoppa till sidans innehåll

Klubbresa ÖSA-Träffen 6-9 juni

28 APR 2019 21:20
Årets tävlingsresa går till Hälsingland med ÖSA-träffen och Veteran-SM den 6-9 juni i trakterna av Edsbyn och Alfta i södra Hälsingland. ÖSA-träffen är känd för sin fina terräng och så här på försommaren kan det bli riktigt fint.
  • Uppdaterad: 28 APR 2019 21:20

Vi har bokat roligt och spännande boende för 15 personer i Arena Gammelhomna – Sleep on wheels som är bussar ombyggda till vandrarhem. Kostnaden för boendet blir i storleksordningen 500-700 kr/person för hela helgen, torsdag-söndag. Boendet är lokaliserat i direkt anslutning till arenan. Här finns en länk till boendet http://sleeponwheels.se/

Som det ser ut nu har vi två sängplatser kvar i boendet då vi är 13 anmälda och har 15 bokade sängplatser. Vill du följa med och ha en av dessa platser så hör av dig till Stefan Henriksson så försöker vi ordna det. Och om någon ytterligare vill följa med på resan så kan vi alltid försöka boka fler sängplatser. Det ska nog inte vara omöjligt. Hör även då av dig till Stefan.

Tävlingen är fem tävlingar på fyra dagar och är kombinerad med Veteran-SM och Ultralång-SM, se Eventor för mer info - https://eventor.orientering.se/Events/Show/22429

Vad gäller mat så finns möjligheten att boka All-inclusive med mat alla måltider hela helgen. Kostnaden för det är 675 kr/vuxen och 315 kr/barn.

Vi ordnar ingen gemensam resa, men hjälper gärna till med att samordna resan upp för de som behöver det. Första start på torsdag 6/6 är kl. 12.00 så man hinner åka upp på morgonen. Men prata gärna ihop er själva om det går. 

Det finns möjlighet att fiska och paddla och andra roliga aktiviteter förutom den fina orienteringen.

Vilka som är anmälda till resan kan du se här: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/10229

Och du som är anmäld till resan - glöm inte att anmäla dig till tävlingarna och om du vill ha maten serverad, dvs All Inclusive.

 

Skribent: Stefan Henriksson
Epost: This is a mailto link

Tävlingsanmälan och resultat

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Caroline Sjökvist, Jarl Kulles Gata 6
12654 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde