Hoppa till sidans innehåll

IFK Enskede arrangerar nationell tävling den 22 april 2019

10 MAR 2019 09:39
Annandag påsk arrangerar vi en nationell tävling med UP-klasser vid Svartbäckens skola i Haninge.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2019 12:39

Påminnelse! Endast några få har svarat på denna uppmaning. Uppmanar er alla som kan hjälpa till att snarast höra av er. Idagsläget är vi för få för att genomföra arrangemanget. Så hjälp oss med planeringen och mejla This is a mailto link och berätta vad du kan bidra med. Tävlingsarrangemangen är viktiga för vår idrott och föreningens ekonomi./Tävlingsledare Pelle Bengtsson

 

Lokaler – gymnastiksal och uteomklädningsrum är bokade och banläggningen är i full gång. Banläggare är Janne Frödin och Fredrik Hedin. Tävlingsadministration håller Mats Larsson i och nu behöver vi ett antal ytterligare ansvariga med medhjälpare.

Så boka denna dag i påsken och hör av dig till Pelle Bengtsson, så försöker vi hitta en lämplig arbetsuppgift. Ni kan även önska utifrån kompetens och intresse. Vi behöver arenaansvarig, parkeringsansvarig, markaansvarig, ansvarig för barnpassning och miniknat, målchef, resultatansvarig, direktanmälan, kontrollutsättare, provlöpare, ha koll på ”första hjälpen”, startpersonal, tävlingsadministratörer med flera samt bidrag till markan och bidrag till priser.

Ni når tävlingsledare på e-post This is a mailto link och hör av er snarast.

Skribent: Pelle Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

Tävlingsanmälan och resultat

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Caroline Sjökvist, Jarl Kulles Gata 6
12654 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde