Hoppa till sidans innehåll

10MILA 2019 - resan till Skåne!

14 APR 2019 20:48
Fredagen den 26 april drar vi söderut mot tiomilaäventyret i Skåne!
  • Uppdaterad: 14 APR 2019 20:48

Resa och boende: 

Kl. 16.00 är det samling vid Coops parkering i Sockenplan. Någonstans mellan Norrköping och Ödeshög (runt kl. 19) tar vi middagspaus och beräknar vara på plats vid Best Western, Ljungby vid 22-tiden. Där väntar sex 4-bäddsrum (dubbelsäng + bäddsoffa) som vi fördelar oss i på något fiffigt sätt.


På lördagen serveras det frukostbuffé från kl. 6.00. Vid 7.30 lämnar vi Ljungby och tar oss de sista 8 milen till Glimåkra. Eventuellt kan en minibuss ta det lite lugnare om vi ser till att få med oss löparna i ungdomsstafetten i två av minibussarna. Väl framme ska det parkeras och bäras packning till boendetälten innan starten som går 10.15.
På söndagen, när vår siste löpare har kommit i mål och duschat lämnar vi Skåne och styr kosan hem mot Stockholm. Hemresan beräknas ta ca 7 timmar inkl. matstopp.

Kostnader:


Klubben subventionerar resan så att deltagare från 21 år och uppåt betalar 1000kr och deltagare under 21 år betalar 500kr. Faktureras i efterhand. I kostnaden ingår hyra av minibuss + bensin, logi & frukost i Ljungby samt logi på arenan. Du bekostar alla dina måltider själv.

Övrigt:


Boendetälten har golv och är uppvärmda, men en sovsäck som tål några minusgrader är nog en bra idé. Liggunderlag eller luftmadrass (maxbredd 80cm) behövs också. I dessa tält finns ingen el…

Laguttagning och annan info om själva tävlingarna sköter UK (uttagningskommittén).

Skribent: Josefin Lindqvist
Epost: This is a mailto link

Tävlingsanmälan och resultat

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Caroline Sjökvist, Jarl Kulles Gata 6
12654 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde