Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till USM 9-11 september 2022

08 JUN 2022 15:31
  • Uppdaterad: 08 JUN 2022 15:31

I år är IFK Enskede, tillsammans med Skogsluffarna, Skarpnäcks OL och StOF arrangör av USM-tävlingarna 9 - 11 september, alltså SM i orientering för ungdomar 15-16 år.

Tävlingarna pågår i dagarna tre, med Högdalensprinten på fredagen och därefter långdistans på lördagen och sedan en distriktsstafett på söndagen på Gålö. Dessutom arrangeras det tävlingar för allmänheten parallellt.

Det är genom arrangemang som dessa som IFK Enskede får intäkter till verksamheten och det är så vi kan fortsätta leva som ideell förening och kunna erbjuda våra barn och ungdomar att tävla kostnadsfritt, åka på läger till rimliga kostnader och att hålla låga medlemsavgifter.

Under helgen kommer det att krävas funktionärsinsatser från alla medlemmar från
14 år och uppåt samt från föräldrar i föreningen. Att vara funktionär vid ett arrangemang kräver inga särskilda förkunskaper om orientering. Du får instruktioner på plats.

Nu har du möjligeht att önska dagar och uppgifter genom att fylla i formuläret som finns på nedanstående länk – helst redan denna vecka! Observera att du lämnar önskemål, vår funktionärsansvarige kommer fördela arbetsuppgfterna med önskemålen i åtanke men det är inte säkert att du får exakt det du önskat.

Här hittar du anmälningslänken och mer och information:

https://forms.gle/dky6RhUqSdNf3kE88

Skribent: Therese Sjöberg

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde