Hoppa till sidans innehåll

Digitala bingolotter – en ny inkomstkälla för din förening

10 APR 2020 19:11
Svenskt föreningsliv befinner sig i en besvärlig situation. Samtidigt ser vi på Folkspel ett ökat engagemang för Bingolotto, vilket i sin tur innebär att det föreningsliv vi representerar får ett ökat överskott.
  • Uppdaterad: 10 APR 2020 19:11

För att stötta Sveriges föreningar ytterligare satsar Folkspel nu på nya digitala möjligheter för att bidra med ännu mer välbehövliga medel och ett ökat överskott. Det är nu möjligt för din förening att tjäna extra pengar också på den digitala bingolottförsäljningen!

Nya tider kräver ny taktik!
Intresset för BingoLotto är extremt stort i dessa tider och som ett led i detta storsatsar Folkspel på digital försäljning i föreningslivet. Vi vill erbjuda ett nytt enkelt sätt att tjäna pengar till verksamheten och därför lanserar vi nu försäljning av digitala bingolotter.

Behållningen för föreningen är 15 kr på en enkellott och 30 kr på en dubbellott. Rent praktiskt kommer försäljningen att ske via en länk. I länken finns ett ID som är kopplat till er förening. Det innebär i korta drag att behållningen från alla lotter som köps via er länk går till er förening. Dessutom bjuder BingoLotto era kunder på fina vinstmöjligheter och trevlig familjeunderhållning i TV4!

Läs mer här.

Hur gör man?
Optimera er försäljning genom att dela föreningslänken med medlemmarna, på era sociala medier, med bekanta, på hemsidan eller på andra tänkbara sätt.

HÄR ÄR IFK ENSKEDES LÄNK

Skribent: Per Forsberg
E-post: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde