Hoppa till sidans innehåll

Dags att betala medlemsavgift!

19 JAN 2020 09:17
För 2020 har vi samma avgifter som 2019, men några nyheter.
  • Uppdaterad: 19 JAN 2020 09:17

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2020. Avgifterna är enligt nedan:

Medlemsavgift enskild 400kr
Medlemsavgift familj 1000kr
Tävlingslicens (från 21 år) 400kr

 

Medlemsavgift

Enligt föreningens stadgar ska medlemsavgiften betalas senast den 1 juli. En medlem som inte har betalat medlemsavgift för två på varandra följande verksamhetsår får anses ha begärt sitt utträde ur föreningen.

Välj den medlemsavgift som passar din situation (enskild eller familj).

 

Tävlingskostnader och tävlingslicens

För aktiva medlemmar som är 21 år och äldre har vi tävlingslicens. Det är en avgift som man betalar för att sedan tävla subventionerat under året. Då en start på en normal tävling kostar 120-150kr för vuxna, kan man säga att om man springer mer än 3-4 tävlingar på ett år så lönar det sig att betala licensen. Betalar man inte licensen får man en faktura i efterhand på startavgifterna för de tävlingar man deltagit vid (gäller ej stafetter).

Orienteringen har på senare år hittat nya former och även anmälningsavgifterna varierar mer. Därför har styrelsen beslutat om ett maxtak till nuvarande licens. Det innebär att man på tävlingar (SM-discipliner undantaget) där startavgiften är högre än 150kr, får man bekosta avgiften utöver 150kr själv. Detta kommer att faktureras i efterhand. 

Att anmäla sig och sedan inte starta får man alltid bekosta själv. Också om man anmäler sig efter ordinarie anmälningstid (då det blir en högre kostnad) får man betala skillnaden mellan ordinarie avgift och efteranmälningsavgiften själv. Detta faktureras också i efterhand. Tävlingslicensen ska vara betald innan 1 maj.

Ungdomar och juniorer (under 21 år) tävlar gratis. Men då vi sett en ökning av att man anmäler sig och sedan inte kommer till start (ca 5000kr under 2019, ett 50-tal starter) har styrelsen beslutat om att detta bara gäller upp till 5 tillfällen. Ej start utöver dessa tillfällen kommer att faktureras.

Alla avgifter betalas till Plusgiro 601857-6, ange typ av avgift och namn för den det avser. Vid frågor, hör av er till kassör Martina Sundberg (This is a mailto link)

Skribent: Martina Sundberg
E-post: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde