Hoppa till sidans innehåll

O-ringen 2022 och 2027

14 MAR 2022 08:39
År 2027 är Enskede en av arrangörerna till O-ringen, en av orienteringens största tävlingar som pågår under 5 dagar i juli (vecka 30). I år avgörs tävlingen i Uppsala - åk gärna dit och upplev en alldeles särskild orienteringsatmosfär!
  • Uppdaterad: 14 MAR 2022 08:39

O-ringen, eller 5-dagars som den också kallas, är sommarens största orienteringsfest där såväl världseliten som motionärer deltar. År 2027 är det Stockholms distrikt som arrangerar och då är vi i Enskede med som arrangörer. Boka gärna in tiden redan nu då vi kommer behöva många funktionärer för att genomföra ett bra arrangemang.

Vill du inte vänta ända till dess så går tävlingen i år i Uppsala, den 24-30 juli. Tävlingen pågår i fem dagar och det sammanlagda resultatet blir slutresultatet. Det går såklart även att delta enstaka dagar i öppna klasser om man så vill. Bor gör man antingen på tävlingens camping eller annan plats man föredrar. Förutom rolig orientering brukar det vara fantasktisk klubbgemenskap mellan tävlingarna. Vill du veta mer? Fråga en klubbkompis eller läs mer här: https://oringen.se/tillfallen/uppsala-2022.html

Förutom att tävla under O-ringen i Uppsala ska vi i IFK Enskede även arrangera träningstävlingar i MTBO (mountainbike-orientering) på plats i Uppsala fredagen den
23 juli och lördagen den 24 juli. Då behövs hjälp med arrangemanget. Kontakta Peter Albinsson (This is a mailto link) om du kan hjälpa till. Söndagen den 25 juli kommer det finnas möjlighet att testa på MTBO då o-ringen har ett modell event i närheten av campingen.
O-ringen 2019, tradtionellt långbord med tårtkalas.
Skribent: Therese Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde