Hoppa till sidans innehåll

Inte för sent att anmäla sig!

24 MAJ 2019 16:22
O-Ringen går i år i Norrköping 21-27 juli. Än är det inte för sent att anmäla sig till festen!
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2019 16:22

Klubben arrangerar inte någon gemensam resa till O-Ringen men det finns ändå möjlighet att komma med och springa och bo tillsammans. De flesta från klubben kommer att på på eller i direkt anslutning till O-Ringenstaden, något som borgar för att det kommer att bli en rolig vecka med mycket trevlig samvaro förutom att det kommer att bli bra tävlingar i fin terräng.

Man kan anmäla sig i princip fram till tävlingen startar, men ordinarie anmälan går ut 31/5, därefter får man betala efteranmälningsavgift så passa på och bestäm er för att åka redan nu!

Vad gäller logi är vi några som har gått ihop och bokat två 8-bäddsrum i inomhusboendet på O-Ringenstaden och har för närvarande fyra platser över. Finns det någon/några som är intresserade av att komma med så finns det alltså fortfarande möjlighet. Är intresset större än så kanske vi dessutom kan boka ytterligare rum. Är du intresserad av att få någon av bäddarna så hör av dig till Per Dalekant eller Stefan Henriksson, eller skriv i kommentarsfältet.

Mer info på: http://www.oringen.se/213/kolmarden-2019.html

Skribent: Stefan Henriksson
Epost: This is a mailto link

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Caroline Sjökvist, Jarl Kulles Gata 6
12654 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde