Hoppa till sidans innehåll

Medlem

Du befinner dig på medlemssidorna. För att återgå till startsidan, klicka på "IFK Enskede - Orientering" i den grå rutan uppe till vänster!

Om medlemssidorna

Under rubriken "Medlem" på vår hemsida kan endast du som är registrerad medlem i IFK Enskede komma in med ditt personnummer och lösenord för IdrottOnline, vilket är detsamma som för Eventor och för gamla hemsidan.

Här hittar du info som bara rör oss medlemmar. I menyraden ovanför ser du vad som finns. I mediearkivet finns foton och dokument av allmän karaktär. Om man vill hitta foton från olika aktiviteter hänvisas till EKOT-sidorna som inte ligger här under medlemssidorna.

Om olika inloggningar

Svensk Idrott har ett administrationssystem som heter IdrotOnline. Alla medlemmar i en idrottsförening har ett konto i IdrottOnline. För att få kännedom om sina inloggningsuppgifter till  behöver du kontakta antingen  Mats LarssonMartina Sundberg eller Per Forsberg

Oavsett om du vill komma åt stängda sidor här på hemsidan, uppdatera din uppgifter i IdrottOnline eller anmäla dig till tävlingar eller andra aktiviteter är det samma inloggningsuppgifter!

Tävlingsanmälan

Anmälning till tävlingar görs via orienteringsförbundets webbplats Eventor. På Eventor är det meningen att varje klubbmedlem ska ha en personlig inloggning. Har man ingen går det också bra med klubblösenordet skymning.

Med den personliga inloggningen kommer du åt dina egna resultat och kan se hur långt det är till olika tävlingar från där du bor.

Eventor använder IdrottOnlines inloggningsuppgifter. IdrottOnline ett system som riksidrottsförbundets tillhandahåller. Det används för statistik, medlemshantering, katalog över föreningar och dess funktionärer. Dessutom tillhandahåller systemet hemsidor och kommunikationsverktyg till föreningarna. 

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde