Hoppa till sidans innehåll

Vuxenkurs, våren 2022

28 MAR 2022 09:00
Vårens vuxenkurs hölls under tre torsdagar i mars och lockade ett 20-tal vuxna nybörjare.
  • Skapad: 28 MAR 2022 09:00

Den 10 mars höll vuxenledarna en grundkurs i orientering för ett 20-tal vuxna nybörjare.  Även redan aktiva från vuxengruppen var med och fick lite repetition. Uffe och Janne gick igenom orienteringens grundmoment och sen blev det riktningsövningar och en liten bana.
 
 
Trots att det var rätt kallt i istäckta Oppundaparken var deltagarna glada och aktiva. Och vi som var med – förutom Uffe och Janne, Pelle B, Bosse, Gert, Per D och Ulrika – tyckte att alla var duktiga och att det var roligt att vi var så många.
 

 
De två kommande torsdagarna trotsade vi mörkret och övade riktning, vägval och ledstänger i Odlarängen och en skogsbana i skogen. 
 
 
Nu ser vi fram emot att starta den riktiga vårsäsongen med ljusare kvällar och fortsatt träning med kompassriktningar och ledstänger.
 
Vi kommer att fortsätta bygga orienteringsgrund på torsdagar i vår, och i april siktar vi på att testa en öppen bana på tävling. Det är roligt att vuxengruppen växer!
 
Som vanligt – klubbmedlemmar med orienteringsvana är välkomna att hjälpa till med skuggning i vuxengruppen på torsdagar.
 
/Ulrika.
 
Skribent: Therese Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde