Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurs för vuxna

19 SEP 2021 14:19
Nybörjarkursen har nu haft sin examen och här får ni en rapport från vuxenkommittén om vad de haft för sig i skogen under de 5 torsdagar som kursen pågått
  • Skapad: 19 SEP 2021 14:19

Nybörjarkursen är i mål, här ser ni våra nyutexaminerade orienterare!
samling vuxenkursen
 
Efter 5 veckor med grundläggande orienteringskunskap och träningsbanor i Jannes och Uffes trygga händer har det här gänget nu en god grund att bygga vidare på i skogen. Ikväll blev det en examensslinga i Svedmyraskogen med SI-enheter. Och så lite genomgång av just tävlingskunskap detta sista teoritillfälle. En liten del av kursen återstår dock – den 26 september åker vi och deltar i Solnamedeln tillsammans och får lite tävlingserfarenhet också. Hoppas vi träffar på fler från klubben där!
  
 
Nu övergår nybörjarkursen till ”vanlig” torsdagsträning parallellt med barnens och ungdomarnas grupper. Vuxengruppens torsdagspass är öppna för alla klubbens vuxna. Kom gärna och prova veckans slinga, med lite skuggstöd eller på egen hand, kanske med lite uppföljning efteråt.
 
  
Vi hälsar våra nya medlemmar i IFK Enskedes nyaste träningsgrupp välkomna in i klubbens verksamhet. Också stort tack till Bosse, Gert, Katarina, Ileana och Per D som stöttat, hängt ut och skuggat eller delat med sig av sina kunskaper. Och som sagt – orienteringsvana personer behövs också även framöver, som stöd och skuggor. Meddela Ulrika om du vill vara med i Vuxengruppens whatsappgrupp och där få information om träningar etc.
 
 vuxenkurs
 
Hälsningar vuxenkommittén gm Ulrika
Skribent: Therese Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA

Anmäl dig i Eventor

Aktuell info

Sociala medier

Postadress:
IFK Enskede - Orientering
C/O Ulrika Axell, Krokvägen 15
12262 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ifkenskede.s...

IFK Enskede är en del av 10mila

 

NattiNatti - Världens snabbaste nattsprintstafett bor söder om söder

Ågesta Friluftsområde